До Дня Довкілля – 20 квітня

До Дня Довкілля, якій відзначався 20 квітня, вчителька інтегрованого курсу “Здоров’я, безпека та добробут” Кравцова Яна Володимирівна провела з учнями 5-х класів екоурок по збереженню навколишнього середовища “Морський бій” за чисте довкілля”. Учні 5х класів здійснили захоплюючу подорож у світ чистого довкілля. Зрозуміли важливість та навчилися правилам збереження енергоресурсів та захисту довкілля через інтерактивну гру, де кожен “потоплений корабель” символізує втрату енергоресурсів, а “вцілілі” кораблі – збереження ресурсів.” Світова спільнота вже не один рік поспіль попереджає про катастрофічні наслідки сучасних проблем довкілля, які потребують негайного вирішення. Забруднення повітря і води, глобальне потепління, деградація природних ресурсів, вирубка лісів – все це результат людської діяльності. Вирішення цих проблем потребуватиме чималих зусиль в багатьох сферах, у той час як стосуються вони виключно кожного. Закликаємо робити прості кроки для збереження природи від руйнівного впливу людської діяльності.
Будьмо екоактивістами! Якщо людина бажає зробити свій внесок у захист довкілля, перед нею є безліч можливостей. Прибирання відходів, сортування сміття, посадка дерев, захист тварин та волонтерство в притулках є лише кількома прикладами сучасного екоактивізму.
Будьмо екоактивними!
Виховна година «Екологічна ініціатива» з учнями 5А класу, класний керівник Соболєва В.О.
З метою формування в учнів стійких переконань щодо важливості дотримання принципів екологічної безпеки навколишнього середовища в 8-А класі проведений урок за темою “Екологічна безпека. Питна вода і здоров’я”. Вчителька Кравцова Яна Володимирівна.