Тематична зустріч учнів 9-го класу з офіцерами громади с. Біленьке

9 квітня відбулася тематична зустріч учнів 9-го класу з офіцерами громади с. Біленьке Малютіним Дмитром та Юрченком Костянтином. Учні мали змогу дізнатися особливості діяльності офіцерів, які превентивні заходи провели поліцейські в м. Краматорську/с. Біленькому за період повномасштабного вторгнення. Які протиправні діє частіше вчиняються неповнолітніми, який відсоток неповнолітніх, що скоїли протиправні дії? Особливу увагу звернули офіцери на проблему, яка останнім часом постає в нашому місті, а саме знущання над хворими, літніми людьми з боку неповнолітніх, відео/фото фіксація таких протиправних дій та демонстрація в соцмережах. Поліцейські зазначили про відповідальність за такі дії і закликали не бути байдужими до людей, якій потребують допомоги, повідомляти про це службу 102.
Висвітлювалося питання щодо обставин, які можуть спричинити застосування методів фізичного впливу та спецзасобів до неповнолітнього з боку поліцейських.
Особливу увагу звернули на проблему домашнього насильства, як працює правоохоронна структура в напрямку вирішення цієї проблеми, допомога постраждалим.
Дякуємо за сумісну роботу, було корисно та змістовно!